top of page
Presentatiefabriek_woningvideo_Apeldoorn_.jpg

Woningvideo

Loop mee door de woning

presentatiefabriek-apeldoorn-woning-jachtlaan.jpg

Woningvideo

Het inzetten van een woningvideo kan een positieve invloed hebben op de verkoop van jouw woning. De video neemt de potentiële koper of huurder mee door alle ruimtes. Hier zijn de aansluitingen per ruimte zichtbaar en ontstaat een compleet beeld van de woning of de bedrijfsruimte. Een woningvideo kan dienen als een goede voorbereiding op de daadwerkelijke bezichtiging.

Wat kun je verwachten?

Het is alom bekend dat bewegende beelden de volledige aandacht van de kijker trekken. Met onze woningvideo’s nemen wij de kijkers mee door de ruimte onder begeleiding van sfeervolle muziek. Dit zorgt voor een optimale beleving voor de potentiële koper.

Je kunt woningvideo’s eenvoudig delen op social media als teaser. Bovendien kun je deze video’s plaatsen op Funda. Hiermee wek je de interesse van de kijker en bewerkstellig je tegelijkertijd een hogere ranking.

presentatiefabriek-apeldoorn-woning.jpg
Anker 1
presentatiefabriek-apeldoorn-woning-anklaar-close.JPG

Eerste indruk

Wil jij ook een woningvideo inzetten bij de verkoop van jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder. Wil je een offerte ontvangen voor een woningvideo van jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wist je dat je veel van onze projecten kunt terugvinden op onze website? Neem eens een kijkje in onze portfolio. .

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page