top of page
Presentatiefabriek_360_fotografie_Apeldoorn_1.jpg

360 virtuele tours

Kijk om je heen en ontdek

360 virtuele tours

Veel huiseigenaren kiezen bij de verkoop of verhuur van hun woning voor een 360 virtuele tour. Met deze virtuele tour neem je de bezoeker mee door alle ruimtes. De potentiële koper of klant kan om zich heen kijken en krijgt een duidelijk beeld van de verhoudingen van de ruimtes.

Wil jij jouw kijkers ook verrassen met een virtuele rondleiding in jouw woon- of kantoorruimte? Wij helpen je graag verder.

Wat kun je verwachten?

Bij aanvang zal onze fotograaf alle ruimtes doorlopen en de looproute van de bezoeker bekijken. Op deze manier mist de fotograaf geen enkel belangrijk detail. De 360-graden foto’s die voortkomen uit de sessie van de fotograaf geven een bijzonder beeld en een optimale beleving.

Deze beleving wordt bewerkstelligd doordat alle 360-graden foto’s volgens de looproute aan elkaar gehecht worden. De virtuele tour van jouw woning kun je ook eenvoudig delen op social media.

Anker 1
Presentatiefabriek_360_virtuele_tour_Apeldoorn_1.png

Eerste indruk

Wil jij jouw woning of bedrijfspand op de kaart zetten middels een 360 graden, virtuele tour? Dat kan! Wij helpen jou graag bij het ontwikkelen van een bijzondere virtuele tour, die jouw kijkers zal verrassen. Neem eenvoudig contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page