top of page
_01A7335.jpg

Projecten

Onze projecten variëren van lokale initiatieven tot internationale samenwerkingen en we zijn er trots op dat we een breed scala aan onderwerpen kunnen aanbieden.

We werken samen met verschillende organisaties, bedrijven en individuen om deze projecten mogelijk te maken en we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en partnerschappen om onze impact te vergroten.

 

Onze projecten zijn gericht op het creëren van positieve veranderingen in de wereld en we streven ernaar om duurzame en langdurige resultaten te behalen.

​Je kunt hier meer informatie vinden over elk project, inclusief de uitdagingen, resultaten en impact die we hebben bereikt.

IMG_9822.jpg

Eventacademy is dé opleider voor eventprofessionals in Nederland. Met een geheel nieuw Post HBO-opleiding: Strategische Eventmarketing het moment om toekomstige eventmarketeers aan te spreken.

Delfins Beach Resort, een spectaculair luxe resort op Bonaire zorgt al vijf jaar voor een ongelooflijke ervaring. Het resort blijft groeien én wil dit graag doen met een goed plan. Een goed moment om te werken aan een krachtige marketingstrategie met bijbehorende ambitieuze doelstellingen.

390635928.jpeg
GroenLinks grootste partij.png

GroenLinks Leiden voert campagnes voor een groener, eerlijker en levendiger. Met een verkiezingsprogramma binnen verschillende thema’s een leuke uitdaging. Namelijk de boodschap over te brengen naar toekomstige stemmers.

Langer zelfstandig wonen. Het doel van Comfort Real Estate. Met het ontwikkelen van levensloop-bestendige appartementen voor senioren met zorgbehoefte. Om het bedrijf te laten groeien, was het tijd voor de volgende stap. Branding.

Website-portfolio.png
bottom of page