top of page
Presentatiefabriek_inmeten_Apeldoorn_2.jpeg

Plattegronden

Duidelijk in kaart

Presentatiefabriek_plattegrond_floorplanner_Apeldoorn_3.jpeg

Plattegronden

Ben je in het bezit van een recente schets of tekening, met afmetingen van jouw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij op basis daarvan een plattegrond voor je maken. Wij leveren zowel 2D als 3D plattegronden. Een 3D-plattegrond geeft dimensie en biedt inzicht in de verschillende ruimtes.

Ook leveren wij situatietekeningen. Met een situatietekening kun je een perceel in beeld brengen en de mogelijkheden visualiseren voor de potentiële koper of huurder.

Wat kun je verwachten?

Op basis van een bestaande schets maken wij eenvoudig en snel een plattegrond van jouw woning of bedrijfspand. De plattegronden geven een 2D overzicht van de ruimte, inclusief afmetingen en de verschillende verdiepingen. Plattegronden maken wij in Floorplanner, zodat je deze makkelijk op Funda kunt plaatsen.

Wij bieden verschillende plattegronden aan. Zo kun je kiezen voor een standaard plattegrond in 2D of 3D. Ook kun je kiezen voor een plattegrond ingericht met meubels, voor een realistisch beeld van de mogelijkheden. Ook deze plattegronden zijn verkrijgbaar in zowel 2D als 3D.

Presentatiefabriek_plattegrond_floorplanner_Apeldoorn_1.jpeg
Anker 1
Presentatiefabriek_plattegrond_floorplanner_Apeldoorn_2.jpeg

Eerste indruk

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Dan adviseren we jou om een kijkje te nemen in onze portfolio. Daarin vind je diverse klussen waaraan wij recentelijk hebben gewerkt.

Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerteaanvraag doen via onze website.

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page