top of page
presentatiefabriek-apeldoorn-woning-atelier.jpg

Inmeten

Duidelijk in kaart

Presentatiefabriek_inmeten_Apeldoorn_2.jpeg

Inmeten

Of jij nu een woning in de verkoop of in de verhuur hebt staan, het is van groot belang om een goed beeld te hebben van de beschikbare oppervlakte van de diverse ruimtes. Als je je woning laat inmeten ontvang je een overzicht van de gebruiksoppervlakte en de bruto-inhoud van je woning of bedrijfspand. De schetsen worden vervolgens verwerkt in een overzichtelijk meetrapport.

Wat kun je verwachten?

Voor het maken van plattegronden is het goed om de ruimte in te meten. Wij doen dit met gebruik van een betrouwbare laserafstandsmeter. Met de meetstanden maken wij verschillende plattegronden. Zo kun je kiezen voor een 2D plattegrond, inclusief kleur- en naamaanduiding. In plaats daarvan zou je ook kunnen kiezen voor een 3D plattegrond met inrichting.

Om de service compleet te maken, leveren wij alle informatie ook aan in een meetrapport. Deze meetrapporten worden volgens de BBMI (Branche Brede Meetinstructie) opgesteld, en bevatten een verzameling van gebruiksoppervlakte en bruto inhoud van de woon- of bedrijfsruimte.

Presentatiefabriek_inmeten_Apeldoorn_3.jpg
Anker 1
Presentatiefabriek_inmeten_Apeldoorn_1.jpg.jpg

Eerste indruk

Heb jij hulp nodig bij het inmeten van jouw woning of bedrijfspand? Dan staan onze professionals voor jou klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Werp ook eens een blik in onze portfolio, wellicht raak jij wel geïnspireerd voor jouw volgende project.  

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page