top of page
Presentatiefabriek_Hoogtefotografie_Apeldoorn_1.jpg

Hoogtefotografie

Een compleet overzicht vanaf 8 meter hoog

Presentatiefabriek_Hoogtefotografie_Apeldoorn_3.jpg

Hoogtefotografie

Bij hoogtefotografie maken wij foto’s tot maximaal 8 meter hoog. Hoogtefoto’s zijn indrukwekkend en bieden in één oogopslag een volledig overzicht van de omgeving.

 

Je zet jouw woning of bedrijfspand inclusief de omgeving sterk op de kaart, met het gebruik van goede hoogtefoto’s.  

Wat kun je verwachten?

Om stabiliteit te garanderen maken wij gebruik van een tripod hoogtestatief. Deze zorgt ervoor dat onze hoogtefotografie stabiel en zonder problemen kan worden uitgevoerd. Het driepoot statief verzekerd van een stabiele houding en een geweldig uitzicht.

Samen met jou selecteren wij de juiste standplaatsen. Bovendien voorzien wij jou in een vrijblijvend advies indien dit nodig is. Aangezien wij draadloos contact maken met onze camera, kunnen wij de foto’s direct goed beoordelen op kwaliteit. Ook zien we direct of we de juiste hoek hebben gekozen voor de beste foto’s. Zo ben jij als huiseigenaar gegarandeerd van de mooiste foto’s!

Presentatiefabriek_Hoogtefotografie_Apeldoorn_2.jpg
Anker 1
Boerderij aan water

Eerste indruk

Wil jij jouw potentiële kopers voorzien in een goed beeld van de woning inclusief omgeving? Dan kan hoogtefotografie waardevol zijn in jouw verkooptraject. Vind je het moeilijk om een beeld te vormen bij ons werk? Werp dan eens een blik op onze portfolio.

Had je graag een offerte ontvangen voor hoogtefotografie van jouw woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page