top of page
Presentatiefabriek_Dronefotografie_Apeldoorn_2.JPG

Dronefotografie

Een spectaculair uitzicht

Presentatiefabriek_Dronefotografie_Apeldoorn_4.jpg

Dronefotografie

Wanneer jij jouw woning, bedrijf of grond wenst te verkopen, is het belangrijk dat je potentiële kopers een totaalbeeld aanbiedt. Dronefotografie kan hier een bijdrage aan leveren. Dronefotografie biedt een mooi overzicht van jouw vastgoed en brengt de mogelijkheden duidelijk in kaart.

Wat kun je verwachten?

Wij werken uitsluitend met professionele dronepiloten. Deze piloten zijn in het bezit van een vliegbewijs en zijn bekend met alle wet- en regelgeving rondom het vliegen met een drone.

Onze dronepiloot bekijkt vooraf de locatie om een goed startpunt te kunnen bepalen. Zo zorgt de piloot ervoor dat er voldoende ruimte is om op te stijgen en het vastgoed mooi in kaart te kunnen brengen. De luchtfoto’s zijn magnifiek en geven een uniek beeld van de ruimte en de mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.

Anker 1
presentatiefabriek-apeldoorn-woning-hoogte.jpg

Eerste indruk

Wil jij weten of het gebruik van dronefotografie ook interessant kan zijn voor jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Wil je meer weten over ons werk? Neem dan een kijkje in onze portfolio. Hier vind je diverse projecten waaraan wij in de afgelopen tijd hebben mogen werken.

Wist je dat je bij ons ook vrijblijvend een offerteaanvraag kan doen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page