top of page

Drone video

Een spectaculair uitzicht

Presentatiefabriek_dronevideo_Apeldoorn_3.jpg

Drone video

Het gebruik van een drone video is een spectaculaire manier om vastgoed te presenteren. Hiermee kun je namelijk de omgeving en het complete perceel duidelijk in beeld brengen. Alvorens we de drone video gaan maken, bespreken we de bijzonderheden en leggen dit samen met jou vast.

Wat kun je verwachten?

Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand is het belangrijk dat de kijkers de ruimtes goed in beeld hebben, maar ook een duidelijk beeld van de omgeving is belangrijk. Bij het vastleggen van de drone video beginnen en eindigen we met een overzichtsbeeld. Vervolgens draaien we in 1 richting om het pand heen.

De drone video geeft rustige en vloeiende beelden, inclusief passende geluidseffecten en rechtenvrije muziek. Geef jij jouw kopers een uniek beeld van de omgeving?

Drone video’s zijn ideaal wanneer je werkt met een groot perceel zoals een bedrijfsterrein, boerderij of nieuwbouwproject.

Presentatiefabriek_dronevideo_Apeldoorn_2.jpeg
Anker 1
presentatiefabriek-apeldoorn-vastgoedpromotie.JPG

Eerste indruk

Wij wijzen jou graag op onze portfolio om een indruk te krijgen van onze diverse diensten.

Wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voorzien wij jou met plezier van een offerte op maat.

Anker 2

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.
Jouw vastgoed op de kaart zetten?

bottom of page